• Stoelmassage als incentive

  Datum: 2020.11.24 | Categoriën: Voor werkgevers | Tags: ,,,

  Feestdagen                                                                                                                                                                            

  Het einde van het jaar is weer in zicht, tijd om na te denken over de jaarlijkse relatiegeschenken en kerstpakketten. Dit is bij uitstek de periode om de goede relatie met jouw klanten en personeel te benadrukken en hen te bedanken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Veel bedrijven bezuinigen op kerstpakketten voor personeel omdat de kosten hiervoor vaak niet of niet geheel aftrekbaar zijn. Ook op relatiegeschenken wordt steeds vaker bezuinigd, rond de feestdagen wordt het geschenk zelfs steeds vaker beperkt tot een kerstkaart. Toch wil je rond de feestdagen zoveel mogelijk mensen blij maken met een leuke attentie, maar worden materiële geschenken nog wel echt gewaardeerd en hebben ze het beoogde effect op de relatie met die belangrijke klant of medewerker?

  Drempelbedrag
  Het is voor werkgevers ieder jaar een opgave om een keuze te maken uit het enorme aanbodslomo-christmascash-121212-07
  aan relatiegeschenken en kerstpakketten en is het puzzelen om de kosten onder het zogenaamde drempelbedrag te houden. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en de kosten van jouw
  giften onder het drempelbedrag van € 227,- per boekjaar blijven? Door het jaarlijks organiseren van een kerstdiner en het uitdelen van traditionele kerstpakketten kom je hier al snel bovenuit en betaal je
  hoge heffingen tot wel 80%. Het is als werkgever misschien niet leuk om te weten, maar vaak
  worden kerstpakketten al de volgende dag
  doorgegeven aan een kennis, een goed doel of doorverkocht op internet. Om dit soort ‘verspilling’ te voorkomen proberen veel organisaties een alternatief te bedenken op het standaard kerstpakket, een duurzaam cadeau waarmee je bijvoorbeeld ook nog een goed doel steunt.

  Stoelmassage als incentive
  Geef dit jaar eens iets anders, bespaar jezelf (en anderen) een hoop stress, geld en teleurstelling en geef stoelmassage cadeau! Stoelmassage is een heerlijke ontspanningsmassage, duurt gemiddeld 20 minuten en wordt door de kleding heen gegeven in een speciale, ergonomische stoel. . MassageProfs verzorgt stoelmassages in heel Nederland, naast ontspanning zorgt stoelmassage voor vermindering van klachten aan schouder, rug en nek, een verhoogd concentratievermogen en energie. Stoelmassage wordt steeds vaker ingezet tijdens evenementen en aangeboden als incentive. Uit feedback van onze klanten is gebleken dat stoelmassage een hoge toegevoegde waarde kan geven aan promotionele activiteiten maar ook zeer gewaardeerd wordt door medewerkers, dit vertaalt zich in een verhoogd productiviteitsniveau en tevreden mensen. Door stoelmassages te boeken bij MassageProfs steun je indirect ook nog een goed doel, MassageProfs is namelijk partner van Microkrediet voor Moeders en doneert jaarlijks minimaal 2% van haar winst aan deze stichting.

  Wil jij stoelmassages inzetten als incentive? Neem contact op met MassageProfs en informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

  Ontspannen feestdagen!