• Secretaressedag 2015: doe eens ‘relaxed’

  Datum: 2015.03.25 | Categoriën: Voor werkgevers | Tags:

  sectretaresseDe derde donderdag in april staat in het teken van de secretaresse, veel werkgevers zetten op Secretaressedag hun eigen ‘steun en toeverlaat’ eens goed in het zonnetje.

  Het van oorsprong Amerikaans fenomeen werd in 1989 ook in Nederland geïntroduceerd, het doel was niet alleen om stil te staan bij de essentiële en toegevoegde waarde van de secretaresse voor de organisatie maar ook om het imago van het secretarieel vak een positieve impuls te geven. ‘Secretaries Day’ wordt in Amerika vandaag de dag ‘Administrative Professionals Day’ genoemd, veel werkzaamheden van secretaresses vallen tegenwoordig ook onder de functieomschrijving van administratief medewerker of personal assistant. De mensen die binnen een organisatie (administratieve) ondersteuning bieden aan afdelingshoofden, managers en directeuren omvat blijkbaar een grotere groep medewerkers dan slechts de secretaresse. 

  Blijk van waardering

  Dit jaar valt Secretaressedag in Europa op 16 april 2015. Bloemisten vieren hoogtij dankzij de vele boeketten waarmee de secretaresses en secretarissen van ons land worden gewaardeerd voor de tomeloze inzet en ondersteuning. Het is dan ook geen verrassing dat bloemen het meest populaire cadeau zijn op deze themadag, mensen houden immers van bloemen.

  Volgens MassageProfs is het hoog tijd om het aanbod met een minstens zo populair cadeau uit te breiden. Vervang het welbekende gemengde boeket dat na enkele dagen slapjes in een vaas symbool staat voor waardering en dankbaarheid eens door een ontspannen stoelmassage. Hiermee gunt u uw secretarieel medewerkers niet alleen een moment voor zichzelf, stoelmassage heeft nog meer voordelen: naast ontspanning en verlichting van rug- nek- en schouderklachten vermindert stoelmassage de werkstress, bevordert herstel van spierweefsel en verlaagt u tevens het risico op verzuim. Een win-win situatie noemen wij dat!

  MassageProfs heeft speciaal voor Secretaressedag een kortingsactie van maar liefst 15% op ons standaard tarief voor stoelmassages van 20 of 30 minuten. Boek vóór 15 april 2015 uw stoelmassage bij MassageProfs en ontdek de toegevoegde waarde van dit ‘relaxte’ geschenk.

  Boek direct uw stoelmassage