• Nationale Secretaressedag: doe maar ‘relaxed’

  Datum: 2021.02.24 | Categoriën: Voor HR Managers, Voor werkgevers | Tags: ,,

  Op de derde donderdag in april is het weer Secretaressedag, en zetten veel werkgevers hun ‘steun en toeverlaat’ eens goed in het zonnetje. Het van oorsprong Amerikaans fenomeen werd in 1989 ook in Nederland geïntroduceerd, het doel was niet alleen om stil te staan bij de essentiële, toegevoegde waarde van de secretaresse voor de organisatie maar ook om het imago van het secretarieel vak een positieve impuls te geven. ‘Secretaries Day’ wordt in Amerika vandaag de dag ‘Administrative Professionals Day’ genoemd, veel werkzaamheden van secretaresses vallen tegenwoordig ook onder de functieomschrijving van administratief medewerker of personal assistant. De mensen die binnen een organisatie (administratieve) ondersteuning bieden aan afdelingshoofden, managers en directeuren omvat tegenwoordig een grotere groep medewerkers dan alleen de secretaresse.Multi-tasking

  Blijk van waardering
  Secretaressedag valt ieder jaar op de derde donderdag van april. Bloemisten vieren hoogtij dankzij de vele boeketten waarmee de secretaresses van ons land worden beloond voor hun tomeloze inzet en ondersteuning. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat bloemen het meest populaire cadeau zijn op deze internationale themadag. Wij vinden dat het hoog tijd is om het aanbod met een minstens zo populair cadeau uit te breiden. Vervang het welbekende gemengde boeket, dat na enkele dagen slapjes in een vaas symbool staat voor waardering en dankbaarheid, eens door een ontspannende stoelmassage. Hiermee gun je jouw secretarieel medewerker(s) niet alleen een heerlijk momentje voor zichzelf, stoelmassage heeft nog veel meer voordelen: naast ontspanning en verlichting van rug- nek- en schouderklachten, vermindert stoelmassage werkstress, bevordert herstel van spierweefsel en verlaagt het risico op verzuim. Een win-win situatie dus!
  —————————————————
  MassageProfs heeft speciaal voor Secretaressedag een kortingsactie met maar liefst 15% op ons standaard tarief voor stoelmassages van 20 of 30 minuten. Boek vóór 15 april 2016 uw stoelmassage bij MassageProfs en ontdek de toegevoegde waarde van dit ‘relaxte’ geschenk.
  Boek direct uw stoelmassage