• BvS ontwikkelt beoordelingssysteem stoelmassage-cursussen

  Datum: 2011.03.16 | Categoriën: Voor stoelmasseurs | Tags:

  Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare stoelmassage-cursus? Ben je ontevreden over een cursus die je gevolgd hebt? Of ben je juist heel tevreden en wil je dit laten weten aan toekomstige stoelmasseurs?

  Duidelijkheid en transparantie is noodzakelijk voor de kwaliteit van stoelmassage-cursussen. Daarom heeft de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs (BvS) een beoordelingssysteem voor stoelmassage-cursussen ontwikkeld. Met deze tool kunnen (toekomstige) stoelmasseurs cursussen beoordelen en aan- of afraden.

  Waarom?
  Zo wordt de kwaliteit van stoelmassage-cursussen gewaarborgd. Hier hebben niet alleen toekomstige masseurs baat bij, maar ook de aanbieders van cursussen. Een goede beoordeling zorgt immers voor nieuwe cursisten. Toekomstige stoelmasseurs gebruiken de beoordeling tijdens het uitzoeken van een cursus. Ook helpt het opleiders om scherp te blijven en de cursus, zo nodig, te verbeteren.

  Cursussen
  Er is inmiddels een lijst met cursussen gepubliceerd op de website van de BvS. Bent u een aanbieder van stoelmassage-cursussen en staat u er nog niet tussen? Neem dan contact op met de BvS via  info@beroepsverenigingvoorstoelmasseurs.nl en zij maken het voor u in orde.