• Walk your talk

    Datum: 2011.03.28 | Categoriën: Voor stoelmasseurs | Tags:

    Vorige week kregen wij van MassageProfs een stoelmassage aangeboden door onze stoelmasseur Pierre Fauser. Voor Katrien de Graaf was dit normaal. Zij zit natuurlijk al jaren in het vak , en neemt dus ook regelmatig plaats in een massagestoel. Maar voor mij was dit de eerste keer.

    Toegegeven: ik ging dus enigszins zenuwachtig op de stoel zitten. Doordat ik vaak last heb van mijn nek (stress nestelt zich daar vaak), ben ik altijd extra alert voor handen die zich richting mijn bovenrug en nek zouden kúnnen begeven. Of die handen nu van een masseur zijn of niet.

    Tot mijn verbazing was mijn angst al snel verdwenen en zat ik na enkele minuten bijna ontspannen (je moet natuurlijk niet overdrijven) op de massagestoel. Stoelmasseur Pierre Fauser behandelde zowel mijn rug als mijn schouders, armen, handen en vingers. Op een gegeven moment tintelde het tot mijn knieën. Volgens Pierre een teken dat de doorbloeding op gang komt. Die stoelmassage was dus hard nodig… En het gezegde “walk your talk” is mij nog nooit zo goed uit gekomen.

    Moniek Zuidema