• MassageProfs partner van Microkrediet voor Moeders

  Datum: 2015.08.13 | Categoriën: Voor stoelmasseurs, Voor werkgevers, Voor werknemers | Tags:

  MassageProfs is sinds 2014 officieel partner van de Stichting Microkrediet voor Moeders (MvM), deze organisatie helpt de armste vrouwen in Azië met het opzetten van een eigen bedrijf via kleine leningen, spaarmogelijkheden, vak-trainingen en ondernemers- en leidersIndia MvMchapstrainingen. De vrouwen vergroten zo hun economische zelfstandigheid en onafhankelijkheid en verbeteren daarmee de kwaliteit van hun leven en dat van hun familie. De leningen worden terugbetaald waardoor een donatie steeds weer opnieuw als microkrediet aan een andere vrouw kan worden verstrekt. Op deze manier blijft het geld haar doel dienen en raakt nooit op! Jaarlijks doneert MassageProfs 2 % van haar winst aan deze stichting, daarnaast organiseert zij ieder jaar een inzamelactie voor extra funding.

  Jubileum
  Op 10 oktober 2015 viert MvM haar eerste Jubileum met een groots Jubileumfeest in Amsterdam. In de afgelopen tien jaar is de stichting uitgegroeid van een tweemans team naar een professionele stichting met ruim 40 vrijwilligers in Nederland en meer dan 20 partners in Azië. Door fondswerving en sponsoring is het kapitaal van de stichting in de loop der jaren gestegen van € 1500 naar maar liefst € 335.000. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijk evenement waarvan de opbrengsten tevens zullen worden ingezet als microkrediet voor arme vrouwen in verschillende landen in Azië.

  Oktober Kookmaand – Koken voor krediet
  Jaarlijks organiseert MvM de ‘Oktober Kookmaand’ om extra geld in te zamelen. Iedereen kan hier een steentje aan bijdragen door in oktober zelf een leuk etentje te organiseren. Een high tea of picknick voor familie of vrienden in ruil voor een financiële bijdrage die gedoneerd wordt aan MvM. Aanmelden voor de Kookmaand kan via de website van Microkrediet voor Moeders, ook restaurants kunnen deelnemen aan deze ‘lekkere’ actie.

  MassageProfs ondersteunt deze acties door het aanbieden van 2 stoelmassages voor de veiling tijdens het Jubileumfeest, inzamelacties onder onze eigen masseurs en natuurlijk tijdens de kookmaand. Kaarten vanaf € 11,- voor het Jubileumfeest zijn verkrijgbaar via Evenbrite.nl

  Meer informatie over de samenwerking tussen Microkrediet voor Moeders en MassageProfs is te vinden op de website van MassageProfs.