• Persbericht: Bewezen succes MASSAGEvakBEURS 2011

  Datum: 2011.04.14 | Categoriën: Voor stoelmasseurs | Tags:

  De eerst landelijke MASSAGEvakBEURS krijgt vanwege groot succes  een vervolg! (op….).
  Exposanten  waren te spreken over de professionele organisatie en de aantrekkelijke ambiance van Brandboxx te Almere, makkelijk bereikbaar en voldoende gratis parkeerruimte. Met het interessante exposantenaanbod, actief workshopprogramma, de ruim 1100 kwalitatief geïnteresseerde bezoekers, de aantrekkelijke prijzen, de gerichte mediacampagne, het enthousiasme bij iedereen en goede organisatie zijn alle ingrediënten aanwezig om het succes van 2011 voort te zetten. De beurs is een initiatief van SOONER Events. Tijdens deze landelijk beurs hebben dienstverleners, leveranciers en opleidingscentra de gelegenheid  gekregen om zich aan de massagebranche te presenteren. Dit gebeurde deels in de uniek en sfeervolle stands en deels middels workshops en lezingen. De beurs biedt bedrijven en bezoekers bovendien kansen om te netwerken en waardevolle contacten te leggen.

  Een aantal reacties: Monique Jongmans “dit is zoals een massagebeurs moet zijn en ik heb er al veel bezocht” Eric ten Have “Wat gezellig, wat breed, wat een goede communicatie vooraf en tijdens de beurs. Je merkt de saamhorigheid, je proeft de enthousiaste sfeer, klasse!”  Mariska Sang “leuke, nieuwe, interessante  workshops, volgend jaar kom ik zeker weer”. Ellen de Hoop “ik heb vooral veel nieuwe dingen gezien, geen onzin maar professioneel en daar ging ik voor” Ook werd de frisse uniforme appelgroene kleur van de stands,  de aankleding en de ruime opzet op de beursvloer als zeer prettig ervaren.

  De aanwezige media en pers waren vol lof. Reacties waren “Voor een eerste beurs is dit zeker niet slecht, ik heb zelfs een aantal noviteiten gezien, waarover ik kan schrijven…”. “Ik was sceptisch want ik heb al veel gezien, maar dit is goed, ga zo door” Er zijn leuke foto’s genomen, nieuwe producten en technieken ontdekt, kortom een geslaagde beurs.

  Krachtige opzet
  Op een enkeling na hebben alle ruim vijftig exposanten  de intentie uitgesproken opnieuw deel te nemen aan de MASSAGEvakBEURS volgend jaar. De organisatie verwacht dat nog een flink aantal nieuwe bedrijven zal aanhaken. De opzet van de beurs zal iets wijzigen ten opzichte van dit jaar. Breder gericht en nog professioneler, veel willen we nog niet verklappen.

  Mede mogelijk gemaakt door…
  Gesteund door diverse media die SOONER Events het succes gunt en een warm hart toedraagt. Sponsoren die producten, zoals waterdispensers, massagetafels, beamer, massageolie en aromageur  beschikbaar stelden. Alle hulp van familie en kennissen die keihard hebben geholpen, allemaal hartelijk dank!

  Gezien de grote belangstelling voor volgend jaar wordt u aangeraden zich snel aan te melden. Voor vragen over deelname als exposant, docent workshop, of het geven van een lezing  kan contact worden opgenomen met Katja Werlich en Anouk Schwieters, organisatie MASSAGEvakBEURS, via telefoonnummer 038 -7600088 of per e-mail via info@massagevakbeurs.nl

  Post to Twitter